Onderstaande mogelijkheden kunnen wij u bieden.

 

Klankmassage volgens de Peter Hess methode

Wanneer u gewoon eens lekker wilt ontspannen is een klankmassage zeer geschikt.
Een klankmassage is een heerlijke manier om te genieten en innerlijke rust en tevredenheid te ervaren. Een enkele sessie kan dit al bieden. Bij een klankmassage hoeft de cliënt niets te doen, slechts te ontvangen. Spreken mag, maar hoeft niet.

 

Maar ook wanneer uw levenswijze zo hectisch is dat er allerlei klachten ontstaan die terug te voeren zijn op spanning.
Een klankmassage verbetert naast het ontspannen ook de lichaamswaarneming. Hierdoor kunt u ervaren waar zich blokkades bevinden en neemt het zelfbewustzijn toe. Vaak is er een moment van inzicht in oorzaken en mogelijke oplossingen voor uw situatie.
Na de massage is er tijd voor een gesprek om de ervaringen tijdens de klankmassage mee te delen. Er kunnen zo ook aandachtspunten voor een volgende klankmassage worden besproken en genoteerd.

Het uurtarief is € 45,00. Bij verhindering kunt u de afspraak tot 24 uur van tevoren afzeggen, anders breng ik de gereserveerde tijd in rekening.

Klank- en Fantasiereizen

Bij de klank- en fantasiereizen sturen de spraak en stem de fantasie. Met deze reizen nodigen we u uit, u door beelden en impulsen in uw innerlijke werkelijkheid te begeven. Daarbij maken we doelgericht gebruik van  klankschalen, gongs, rainsticks, tingsha, bellen enz wat de werking verdiept.
Fantasiereizen maken het loslaten van aangeleerde denkpatronen makkelijker, zodat zich nieuwe mogelijkheden voor een productie-scheppend denken kunnen voordoen. Fantasiereizen werken bewustzijnsverruimend. Omdat uw wereld nu met andere, vaak minder gebruikte kwaliteiten van de hersenen wordt waargenomen, worden creativiteit, evenals het associatieve en beeldende vermogen bevorderd. En dat is nu juist voor leer- en probleemoplossing van enorme betekenis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via de volgende mogelijkheden.

Klankconcert

Meer informatie hierover komt binnenkort op de site te staan. Nu al nieuwsgierig, dan kunt u contact opnemen met ons via de volgende mogelijkheden.